Tomaš Pavličić

Founder

Nenad Pavličić

Advocate

Periša Perović

Advocate

Advokat Periša Perović je rodjen 29.10.1970.g u crnogorskoj porodici u Podgorici, Crna Gora. Osnovnu i srednju školu je završio u Podgorici, kao i studije prava na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore 1992-1997.g., diplomirao sa prosječnom ocjenom 8,64. Oženjen je, sa suprugom Čedomirkom, ima sina Lazara. Pripravnički staž obavio u Privrednom sudu u Podgorici od 1997. do 2000.g, položio pravosudni ispit 1999.g. Godine 2003. pohađao studijski program Media Law Advocates Training Programme, University of Oxford, Programme in comparative media law and policy. Jedan od osnivača međunarodne NVO IMLA - International Media Lawyers Association. Član je Advokatske komore Crne Gore od septembra 2000.g na ovamo. Profesionalno orijentisan ka građanskom, privrednom i pravu medija. Član tima od 5 advokata pri Udruženju nezavisnih elektronskih medija - Projekat zaštite slobode izražavanja i zaštite novinara u sudskim postupcima. U julu 2009.g, imenovan od Vlade Crne Gore za pomoćnika Ministra finansija za Sektor imovinsko-pravnih poslova, zadužen za Upravu za nekretnine, Upravu za imovine Crne Gore, Upravu za javne nabavke, Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore, Komisiju za povraćaj oduzetih imovinskih prava i obeštećenje, koje poslove je obavljao do maja 2011.g. Radio na izradi nekoliko zakonskih i podzakonskih propisa. Govori i piše engleski jezik.

Željko Sekulović

Advocate

Željko Sekulović je rođen u Titogradu, 25.05.1971, gdje je završio pravni fakultet, da bi po okončanju studija, kao pripravnik, radio u Sudu za prekršaje Podgorica, tri godine u periodu od 1996 do 1999 g. Poslije završetka pripravničkog staža položio je stručni ispit za rad u organima državne uprave i sudsko - advokatski ispit. Nakon toga, Željko Sekulović je bio zapošljen od 2000 do 2003 , u Upravi Carina Crne Gore, kao Šef upravno - prekršajnog referata Carinarnice Bar, i za vrijeme službovanja položio pred komisijom Ministarstva Pravde, carinski ispit za rad visokoobrazovanih kadrova na poslovima carinske službe. Od februara 2003. godine, Željko Sekulović se registrovao kao advokat u Podgorici, koju djelatnost je obavljao sve do 20.05.2010, kada je od strane Vlade Crne Gore imenovan na funkciju Zamjenika Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore, kancelarija u Podgorici. Funkciju Zamjenika Zaštititnika imovinsko – pravnih interesa Crne Gore, Željko Sekulović je obavljao do aprila 2012, kada je, na lični zahtjev, razriješen te funkcije. U aprilu 2013, Željko Sekulović nastavlja sa radom kao advokat u Podgorici, u advokatskoj kancelariji Nenada Pavličića. Željko Sekulović obavlja funkciju Predsjednika Savjeta roditelja, Osnovne škole "Vladimir Nazor" u Podgorici, na koju je izabran od strane organa škole i roditelja, 2011 godine. Željko Sekulović je član Skupštine šahovskog kluba Budućnost iz Podgorice, aktivan je šahovski takmičar sa titulom majstorskog kandidata, u ekipi Omladinac-Budućnost iz Podgorice, u I Crnogorskoj ligi.

Ivanica Pavličić

Lawyer

Ivanica Pavličić - rođena na Cetinju 29.04.1986. godine, odrasla u Budvi, gdje je završila osnovnu i srednju školu (gimnaziju-opšti smjer), te nastavlja svoje školovanje 2005. godine na Pravnom fakultetu u Podgorici. Nakon završetka osnovnih akademskih studija, upisuje specijalističke studije na odsjeku za poslovno pravno. Od marta 2012. godine odrađuje pripravničku obuku u Advokatskoj kancelariji "Pavličić". Znanje engleskog i znanje italijanskog jezika.

Stefan Pavličić

Lawyer

Stefan Pavličić je rođen u Podgorici 20.09.1988. godine, gdje je stekao osnovno, srednje i visoko obrazovanje. Srednju Ekonomsku školu "Mirko Vešović" u Podgorici upisao je u septembru 2003 godine, završio 20.06.2007 godine. Za područje rada (struku) ekonomija, pravo i administracija, obrazovni profil (zanimanje) pravni tehničar. Iste godine nastavlja svoje školovanje u pogledu sticanja visokog obrazovanja na Pravnom fakultetu, Univerziteta Crne Gore u Podgorici. Nakon završetka Osnovnih akademskih studija dana 02.09.2012 u trajanju od tri godine stiče Stepen Bachelor (Bsc) - Pravne nauke. Specijalističke akademske studije upisuje u septembru 2012. godine na odsjeku za Ustavno pravo, smjer -Ustavno pravno- politički u trajanju od jedne godine koje završava 04.07.2013. godine i time stiče Stepen specijaliste (Spec.sci) Pravne nauke - Ustavno pravno - politički. Kao Diplomirani pravnik od 19.09.2013 godine radi stručnog usavršavanja i sticanja posebnog znanja u pravnoj struci svoju pripravničku obuku i obavezni staž počinje da odrađuje u "Advokatskoj kancelariji Pavlićić" ul. Novaka Miloševa 6/III 81000 Podgorica, Crna Gora. Dana 18.10.2013 godine upisan je u imenik advokatskih pripravnika Advokatske komore Crne Gore.

Sanja Vujošević

Lawyer

Show Comments